+45 40 19 05 97 info@billinvo.com

om billinvo

Billinvo lever for at hjælpe jer med rettidig, korrekt og nutidig afregning af jeres kunder. Vi skal bidrage til, at jeres kunder ser jer som en troværdig partner, der gør det nemt at være kunde.

Vi vil levere effektive og robuste løsninger, der fungerer i jeres hverdag. Det kan vi fordi vores rådgivningsydelser og outsourcing services beriger hinanden med indsigt, som vi sætter i spil overfor jer.

Billinvo startede i 2007 under navnet, InformationWorker. Forretningsideen var fra begyndelsen, at bidrage til effektive systemer og smidige processer indenfor økonomiområdet.

Navneskiftet til Billinvo i 2017 markerer et øget fokus på afregnings- og faktureringsløsninger. Vores hjemmebane er forsyningssektoren, men vi har også hjulpet kunder fra en række andre sektorer fx afgiftshåndtering, personalegodeordninger og kreditkort clearing. Fælles for vores kunder er, at deres afregningsprocesser komplekse og at kunderne forventer, at netop afregningen ”sidder lige i skabet”.

Bag virksomheden står Klaus Jacobsen, der har +15 års erfaring som konsulent og som driftsansvarlig for store afregningsløsninger primært i forsyningssektoren. Mød Klaus på LinkedIN her.

Vi er i dag et lille, agilt kerneteam og vi håndplukker altid de dygtigste folk til jeres specifikke opgave. På den måde sikrer vi den bedste løsning til jer og jeres kunder.